Wekelijkse Masterclass:

Verdieping in yoga 

 

 

 

 

Wil je ook weten hoe Yoga je leven kan verrijken?

Yoga staat bekend om haar voordelen op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Maar hoe pas je dat toe in je dagelijks leven?

Elke zondagavond om 19:30u geef ik een Masterclass van een halfuur waarin ik deel hoe yoga kan bijdragen aan een gelukkig en gezond leven. Elke week is er een ander thema en doen we gelijk een meditatie die je thuis kunt herhalen. De lezingen zijn gratis toegankelijk via Zoom.

Meer te weten komen over…. 

Van Stress naar Succes door Yoga

verbeter je weerstand met yoga

Het Hartchakra

the power of practice

Enthousiaste reacties op de Masterclass 

Wat een fijne tips heb je gegeven, heel leerzaam.

Super fijn en goed. Je woorden hadden echt impact, je boodschap over dagelijks met jezelf verbinden kwam goed aan. Ik ga dat inbouwen in mijn leven en dat het echt bij me past. Dankjewel!

Heel leerzaam en goed uitgelegd met metaforen. Fijn ook dat je lekker vlot spreekt.

Wat deed je dat goed zeg. Voor mij een bevestiging welk een goede uitwerking yoga op mijn hoofd en mijn lijf heeft. Ik hoop dat velen dit ook mogen ervaren.

De Masterclass levert je op …

N

Inzicht in hoe je simpele yogatechnieken kunt toepassen in je dagelijks leven

N

Elke week krijg je een nieuwe meditatie aangereikt

N

Elke week aan de slag met een nieuw thema

Waarom ik dit zo graag met je deel

Yoga heeft mijn leven getransformeerd en ik leg je graag uit hoe in de masterclasses. Yoga bracht mij terug bij mezelf in een tijd dat mijn leven op zijn kop stond. Door de yoga kwam ik thuis bij mezelf, hervond ik mijn zelfvertrouwen en plezier in het leven. Sindsdien deel ik mijn kennis over yoga.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jíj gelukkig kunt zijn door yoga ongeacht de omstandigheden waarin je verkeert. Sinds een paar maanden geef ik deze masterclass elke week en ik krijg feedback dat het heel waardevol is voor de mensen die erbij zijn. De kennis en technieken van yoga zijn zo waardevol dat het voor mij ondenkbaar is, ze niet met je te delen.