Creëer meer

ruimte

voor jezelf in

90 dagen

Reis door de chakra’s met Kundalini Yoga

Het leven is druk, chaotisch en onzeker, voor je het weet ben je weer een jaar en talloze ervaringen verder. Leef jij het leven wat je echt wilt leven?

We zijn altijd bezig, druk met ons werk, onze relaties/gezin en ons sociale leven en daarnaast komt er op ieder moment van de dag ontzettend veel informatie tot ons. Uit onze omgeving en via de (sociale) media. Hoe vaak is het stil in en om je heen? 

Door jarenlang alles goed te willen doen en werk te hebben dat niet goed bij me paste, was ik uitgeput. Want wat wilde ik echt? Wat leefde er in mijn hart? Vele yogalessen, cursussen en workshops verder, ontdekte ik de kracht van Kundalini Yoga. Razendsnel kwam ik weer bij mijn kern en kon vanuit daar mijn leven vormgeven naar mijn hart. Er was weer ruimte voor mezelf, weer ruimte in mijn lichaam en ruimte voor wat ik van binnen voelde. En bovenal ruimte om mijn leven in te richten op mijn voorwaarden.

Prayer Pose Third Eye

Hoe zou het voor je zijn om je leven te leiden gebaseerd op jouw voorwaarden?

Creëer meer ruimte voor jezelf 2

Neem even een momentje om je ogen te sluiten en diep van binnen te voelen: Wil je meer ruimte in je leven creëeren voor jezelf?

Ja!

Ik ontwikkelde een 13-weekse serie waarin je meer ruimte voor jezelf creëert aan de hand van speciale yogalessen en werkboeken

Het programma omvat precies 90 dagen. Een bijzonder getal, want in 90 dagen verbreek je oude patronen en creëer je een nieuw patroon met dagelijks tijd voor jezelf 

Wil je …

N

Rust in je hoofd

N

Lichaam en geest worden flexibeler

N

90 dagen bewust in contact met je hart

N

Vergroot je Zelfliefde en Zelfzorg

N

Elke dag een momentje voor jezelf nemen

Voel je ook dat het nu tijd is om in jezelf te investeren? Om technieken te leren die je je levenlang kunt inzetten?

Deze 90 daagse reis naar meer ruimte voor jezelf bestaat uit:

Wekelijks een nieuwe yogales in je inbox

Z

Volledig flexibel: Je kiest zelf waar en wanneer je de lessen volgt

Aanvullende informatie en losse oefeningen bij elke les in een werkboek

90-daags Werkboek waarin je werkt aan je zelfliefde en zelfzorg

EXTRA: JE ONTVANGT EEN MASTERCLASS WAARIN IK JE ALLES UITLEG OVER HET OPSTARTEN VAN DAGELIJKSE BEOEFENING

EXTRA: word lid van de Inner Circle: Een besloten community met gelijkgestemden

je leert Technieken die je altijd en overal kunt toepassen en je hele leven meeneemt

20 uur aan unieke videolessen

je bouwt een eigen dagelijkse of wekelijkse beoefening op en je kiest zelf hoeveel tijd je per dag of week hieraan wilt besteden

Meer vertrouwen, rust en inzicht

De reeks en de lessen hebben een hele fijne, overzichtelijke opbouw en het hele pakket ziet er goed verzorgd uit. Mij heeft het meer vertrouwen, rust en inzichten gegeven. Ik sla er nog regelmatig lessen uit op na. Preet is een fijne lerares, ik vind het echt een aanrader. 

Bea Koet

Helpt me om positief te blijven

Jouw lessen vind ik heel inspirerend!

Iedere week weer een cadeautje in mijn mailbox!
Elke ochtend doe ik nu de stretch pose, de crow pose en de kikkers. Deze oefeningen vind ik echt fantastisch en heel fijn om te doen. Ze helpen mij om positief te blijven en ze geven me veel energie.
Ze helpen mij ook om een beetje “lief” te zijn voor mezelf…
Kortom, ik ben echt erg blij met jouw lessen, Petra Marije! 
Anoniem

Ik voel veel beter wat ik nodig heb

Het programma hielp mij om me meer bewust te zijn van mijn lichaam, en daardoor voel ik veel beter aan wat ik nodig heb. Daarmee ben ik duidelijker naar mijn omgeving en kijk, nu voel ik genoeg ruimte voor mezelf 🙂 Ook fijn om de lessen op mijn eigen moment te volgen en te herhalen.

Olga Welsing

Ik ben er blijer en meer ontspannen van geworden

Het is alweer even geleden dat ik het programma bij jou gevolgd heb. Maar ik kan zeggen dat na 90 dagen dagelijks tijd voor mezelf nemen, onderdeel is geworden van mijn dag. Ik neem dan ook elke dag minimaal 20 min, maar vaak langer tijd voor mezelf door in te tunen, een ademhalingsoefening, een oefening van de daily practice, en ontspanning. Soms zing ik ook nog een mantra. Welke oefening of mantra ik kies is afhankelijk van waar ik op dat moment zin of behoefte aan heb. Ik gebruik elke dag dus nog je videolessen en de werkboeken.

Ik heb het gevoel dat ik blijer en ontspannender ben en dat het me ook helpt om anders naar dingen te kijken. 
Ik ben dus nog steeds blij dat ik je programma heb kunnen volgen. Ik haal er nog steeds heel veel uit. 
Jikke van den Berg

Ik kan het iedereen aanraden

Door met Kundalini Yoga bezig te zijn kom je meer in jezelf. Je eigen Zijn.

Dat is belangrijk om te kunnen voelen dat het leven door jou heen geleefd wordt. Door de ademhalingsoefeningen en het fijne stemgeluid van Petra, die op een liefdevolle, geduldige manier begeleidt, overkomt je een overweldigende innerlijke rust.

Deze rust maakt dat je het hectische leven van alle dag aan kan. In deze tijd is het goed om af en toe even terug te keren naar de kern die JIJ bent.

Ik kan het iedereen aanraden.

Sandra Striethouldt

Kom je er binnen 8 dagen achter dat dit programma niet bij je past? Stuur me dan een mailtje, dan krijg je je geld terug. 

Waarom ik dit zo graag met je deel

Petra Marije Profiel

Door mijn jarenlange ervaring met yoga en ademhalingsoefeningen ben ik erachter gekomen dat het dagelijks beoefenen van yoga, meditatie en ademhalingsoefeningen de makkelijkste manier zijn om dicht bij mezelf te blijven.

Door de dag te starten met oefeningen die zich richten op de verbinding met mezelf, verloopt de rest van mijn dag in veel meer flow. Het houdt onnodige stress uit mijn leven.

Het mooie aan alle oefeningen die je leert tijdens deze 13-weekse reis, is dat je zelf kunt uitkiezen wat voor je werkt. Naast het volgen van de lessen, begeleid ik je bij het opbouwen van een dagelijkse beoefening, die zo kort of lang mag zijn als nu bij jouw leven past. Wetend hoeveel profijt je van al deze technieken kunt hebben, wil ik jou deze kans absoluut niet onthouden!  

 

 

Veelgestelde vragen

Voor wie is dit programma geschikt?

Dit programma is geschikt voor iedereen van 16 jaar of ouder die in goede gezondheid verkeerd en die in rust in zichzelf wil investeren.

Voor wie is dit programma niet geschikt?

Dit programma is niet geschikt voor zwangeren. Om als zwangere yoga te volgen zijn er aangepaste instructies nodig en die zitten niet in dit programma. Helaas.

Bij een lichamelijke of geestelijke blessure moet je toestemming vragen aan je behandelend arts of therapeut om na te gaan of yoga geschikt voor je is.

Twijfel je om wat voor reden dan ook over de geschiktheid voor jezelf: neem dan altijd even contact op via de mail info@petramarije.nl om te overleggen.

Kan ik dit programma doen als ik een druk en onregelmatig leven heb?

Jazeker! Dit programma kan je volledig in je eigen tijd doen. Je hoeft dus niet op een vast tijdstip de yogales te doen of een werkboek in te vullen.

Je minimale tijdsinvestering per week is 90 minuten voor de yogalesvideo en minimaal 3 minuten per dag voor een korte oefening waarbij je ruimte voor jezelf neemt.

Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?

Het enige wat je nodig hebt om mee te kunnen doen is een computer met internetverbinding en een plekje in huis waar je yoga- en meditatieoefeningen kunt doen.

Welke technieken ga ik leren?

In dit programma leer je:

  • hoe je ruimte voor jezelf kunt nemen
  • wat je kunt doen om ontspannen en stressvrij door het leven te gaan
  • hoe je een nieuwe gewoonte creëert en oude patronen loslaat
  • meerdere ademhalingstechnieken
  • verschillende soorten meditatie (geleide meditatie, stille meditatie, mantra meditatie, ademhalingsmeditatie)
  • diverse yoga oefeningen
  • diverse mantra’s
  • verschillend handgebaren (mudra’s) en het effect daarvan
Is Kundalini Yoga wel iets voor mij?

Kundalini Yoga is een zeer effectieve vorm van yoga waarbij verschillende onderdelen uit de yoga (zoals oefeningen, ademhalingstechnieken, handgebaren en mantra’s) met elkaar gecombineerd worden. Dit maakt dat het je super snel helpt om dichtbij jezelf te komen en rust in je hoofd te creëeren. 

Je hoeft niet lenig, flexibel of bekend te zijn met yoga om hieraan te beginnen.

Kan ik veilig Kundalini Yoga doen?

Jazeker.

Tijdens de yogavideolessen is het belangrijk dat je goed mijn instructies opvolgt en het naar kunnen zo goed mogelijk uitvoert.

Het allerbelangrijkste is dat je goed naar je eigen lichaam luistert en handelt naar de signalen die je lichaam je geeft. Alleen jij kan exact van binnenuit voelen wat wel en niet goed voor je is. Door de yoga kom je met die lichamelijke intuïtie in contact.

Wat zijn chakra's?

We bestaan allemaal uit energie. Die energie stroomt op een bepaalde manier door ons lijf en komt samen op knooppunten op ons lichaam. Chakra’s kun je zien als die knooppunten waar veel van die energie samenkomt. In dit programma behandelen we de acht hoofdchakra’s. Door aandacht te besteden aan ieder chakra leer je jezelf beter kennen.

Het wortelchakra gaat over je basis, je veiligheid en zelfacceptatie

Het sacraalchakra gaat over je creatieve energie en voelen.

Het zonnevlechtchakra gaat over je wilskracht, actie en balans.

Het hartchakra gaat over liefde en compassie. Leven vanuit je hart in verbinding met je ziel.

Het keelchakra gaat over de mogelijkheid om je uit te spreken en goed te kunnen communiceren.

Het derde oog chakra gaat over intuïtie en wijsheid.

Het kruinchakra gaat over je verbinding met het grotere geheel.

Het aura gaat om je uitstraling en het energieveld om je heen. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja dat kan, neem hiervoor contact met me op via info@petramarije.nl