Yoga in het Park

Wanneer het weer het toelaat doen we yoga buiten in het schitterende park de Overtuin in Oranjewoud. We combineren de helende kracht van kundalini yoga met de helende kracht van de natuur. De frisse lucht, de fijne energie, de zon, de geluiden van de vogeltjes, het draagt allemaal bij aan een extra bijzonder yoga-ervaring.

Data 2020:

  • Zondag 16 augustus 9:00 – 10:30u
  • Zondag 9 augustus 9:00 – 10:30u
  • Zondag 2 augustus 10:30 – 12:00u
  • Vrijdag 24 juli 16:30 – 18:00u
  • Zondag 19 juli 10:30 – 12:00u 
  • Zondag 12 juli 10:30 – 12:00u 

Opgave: info@petramarije.nl

Bijdrage: €15

 

Enthousiaste reacties op Yoga in het Park 

Door met Kundalini yoga bezig te zijn kom je meer in jezelf. Je eigen Zijn.

Dat is belangrijk om te kunnen voelen dat het leven door jou heen geleefd wordt. Door de ademhalingsoefeningen en het fijne stemgeluid van Petra, die op een liefdevolle, geduldige manier begeleidt, overkomt je een overweldigende innerlijke rust.

Deze rust maakt dat je het hectische leven van alle dag aan kan. In deze tijd is het goed om af en toe even terug te keren naar de kern die JIJ bent.

Dit doe ik heel graag onder begeleiding van Petra. Als dat dan ook nog in combinatie met de prachtige natuur is (Oranjewoud) ben ik een rijk mens.

Ik kan het iedereen aanraden.

Sandra Striethouldt

Het was voor mij een mooie ervaring om op deze bijzondere plek aan yoga te doen. Ik genoot van de rust en het gevoel van in balans zijn na afloop van de les. Ik merkte dat ik oefeningen toe kon passen in mijn dagelijkse leven. Elke les gaf weer nieuwe inzichten.  Dit maakte dat ik elke zondagochtend terugkwam. De wijze waarop Petra haar lessen vormgeeft en de groene omgeving gaven een waardevolle invulling aan mijn zondagochtenden!

Dankjewel!

Jikke

Voor een beginner gelijk een 1,5 uur durende sessie doen is best heftig. Zeker met een geblesseerde onderrug. Maar Petra Marije was kalm, rustig en ze lette op mijn houding. Waarbij ze tips gaf voor een andere houding zodat ik de oefening goed en zonder pijn kon volbrengen.

Maarten

Een heerlijke buiten yogales van Petra Marije gevolgd. In de prachtige omgeving van Oranjewoud/Overtuin. Genoten van de gekozen kriya, de rust in je stem en in je benadering. Met als kers op de taart jouw versie (met gitaar) van Ra Ma Da Sa. Tnx ??✨

Josje

Wat een mooie plek. Ik heb genoten van de les!

Anoniem

De yogales in het park was magisch. Midden in de natuur met alle geluiden zijn… prachtig. En mantra zingen, heerlijk. Daarna voelde ik me heerlijk ontspannen, in het hier en nu.

Reino

De Yogales in het Park vond plaats in een prachtige omgeving en was heerlijk ontspannen. Preet speelde fantastisch in op al het mooie wat de natuur al gaf. Na de les voelde ik me meer gecentered, blij en ontspannen. Ik vind het een echte aanrader, ook als je nog niet eerder Kundalini yoga hebt gedaan.

Bea Koet

Dankjewel voor de heerlijke ochtend.

Anoniem

Ik beoefen al een aantal jaren yoga, maar deze vorm nog niet eerder. Ik werd aangenaam verrast die ochtend. De Overtuin is een mooie en rustgevende plek. Petra heeft een fijne stem om naar te luisteren, vooral tijdens het mantra zingen.

Dankjewel Petra voor deze fijne ervaring.

Jeanette