Yoga in het Park

Wanneer het weer het toelaat doen we yoga buiten in het schitterende park de Overtuin in Oranjewoud. We combineren de helende kracht van kundalini yoga met de helende kracht van de natuur. De frisse lucht, de fijne energie, de zon, de geluiden van de vogeltjes, het draagt allemaal bij aan een extra bijzonder yoga-ervaring.

Data 2020*:

  • Zondag 2 augustus 10:30 – 12:00u
  • Vrijdag 24 juli 16:30 – 18:00u
  • Zondag 19 juli 10:30 – 12:00u 
  • Zondag 12 juli 10:30 – 12:00u 

*Afhankelijk van de weersvoorspellingen worden er telkens nieuwe data toegevoegd.

Opgave: info@petramarije.nl

Bijdrage: €15

 

Enthousiaste reacties op Yoga in het Park 

Wat een mooie plek. Ik heb genoten van de les!

Dankjewel voor de heerlijke ochtend.

Door met Kundalini yoga bezig te zijn kom je meer in jezelf. Je eigen Zijn.

Dat is belangrijk om te kunnen voelen dat het leven door jou heen geleefd wordt. Door de ademhalingsoefeningen en het fijne stemgeluid van Petra, die op een liefdevolle, geduldige manier begeleidt, overkomt je een overweldigende innerlijke rust.

Deze rust maakt dat je het hectische leven van alle dag aan kan. In deze tijd is het goed om af en toe even terug te keren naar de kern die JIJ bent.

Dit doe ik heel graag onder begeleiding van Petra. Als dat dan ook nog in combinatie met de prachtige natuur is (Oranjewoud) ben ik een rijk mens.

Ik kan het iedereen aanraden.

Sandra Striethouldt

De yogales in het park was magisch. Midden in de natuur met alle geluiden zijn… prachtig. En mantra zingen, heerlijk. Daarna voelde ik me heerlijk ontspannen, in het hier en nu.

Reino

De Yogales in het Park vond plaats in een prachtige omgeving en was heerlijk ontspannen. Preet speelde fantastisch in op al het mooie wat de natuur al gaf. Na de les voelde ik me meer gecentered, blij en ontspannen. Ik vind het een echte aanrader, ook als je nog niet eerder Kundalini yoga hebt gedaan.

Bea Koet