Verdieping

mantra, meditatie en workshops 

 

 

 

ZELFLIEFDE – Valentijnsworkshop

Zelfliede, wat is het? Hoe creëer je het? In deze workshop gaan we dieper ons eigen hart in, zodat je leert om over te stromen van liefde. En vanuit overvloed je liefde met je omgeving deelt!

In de workshop word je in contact gebracht met je zelfliefde door middel van kundalini yoga en meditatie en doen we extra oefeningen zodat je met inzichten naar huis gaat.

Workshop Zelfliefde

Datum: Zondag 16 februari 2020

Tijd: 10:30 – 13:00u

Plaats: Frederik Hendriklaan 82 Heerenveen

Kosten: Earlybird (tot 31-12-2019): €20

Regulier: €25

.

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop zelfzorg’

WORKSHOP ZELFZORG EN EEN INTEGRALE MASSAGE

‘Ik heb bij Petra Marije een workshop gevolgd over zelfzorg. Op een mooie en vooral zachte manier hielp je mij naar mezelf te kijken, en te voelen wat ik nodig heb, dat was heel fijn om te ervaren. De ontspanning was echt heerlijk. 

Een paar dagen daarna heb ik nog een hele mooie integrale massage bij jou mogen ontvangen. Ik mocht voelen wat ik los mag laten en heb weer prachtige nieuwe inzichten opgedaan hierdoor.

Dankjewel 🙏

R. Kingma

WORKSHOP ZELFZORG

‘Voordat ik naar de workshop ‘kundalini yoga en zelfzorg’ ging, dacht ik dat ik met een bepaald doel naar de workshop zou moeten komen, dat ik naar een doel zou moeten toewerken.

Nu ik er geweest ben, heb ik er geleerd dat ik vanzelf kan merken wat er op mijn pad komt en wat van waarde is; iets anders dan ik voor mezelf had uitgestippeld.

Ik vond de workshop zorgvuldig en met aandacht georganiseerd en gegeven  en ik ging met inzichten naar huis over mogelijkheden die ik zelf bezit en waar ik mee aan de slag kan. Bewust, maar vooral ook onbewust.

Chris

Workshops die zijn geweest:

Workshop ‘zelfzorg’

Zondag 8 december 2019 – 10:30 – 13:00u – Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen

Je hoort die frases wel eens: ‘zorg goed voor jezelf! take care!’ Maar hoe doe je dat eigenlijk?

In deze workshop gaan we dieper in op hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. We doen onder andere een speciale kriya (yogales) voor goede zelfzorg.

Zeker in deze drukke feestmaand met veel verplichtingen is het goed om stil te staan bij jezelf. Wat heb jij nodig, waar liggen jouw behoeften?

Tijdens de workshop maken we ruimte voor diepe ontspanning en laden we onze batterij op.

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding van €20 is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop zelfzorg’

Mantra-avonden najaar 2019:

Vrijdagavond 4 oktober 20:00 – 21:30u en zondagochtend 10 november 10:15 – 11:45u!

Kom je gezellig meezingen? Door het zingen van de mantra’s wordt je hoofd rustig en kom je vanzelf meer in je hart. Het zingen is een meditatie. 

We zingen samen mantra’s en ik zal ons begeleiden op gitaar en harmonium. Na afloop drinken we een kopje thee.

Zangervaring en ervaring met mantra’s is niet nodig en een mooie stem ook niet  Kom zoals je bent! 

Laat even weten of je komt via de mail: info@petramarije.nl.

De kosten zijn €8,50 p.p.

Ik organiseer het mantra zingen samen met Patricia Swanenberg. Het zingen vindt plaats in haar prachtige yogazaal in Oudehaske aan de Hasker Utgongen 1 (je komt binnen  via de winkel meubelHYPE).

Workshop over mediteren

Zondag 29 september 2019 – 10:30 – 13:00u – Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen 

In deze workshop gaan we dieper in op mediteren, wat is het eigenlijk, wat is het doel, op welke manier kan je mediteren, hoe bereid je je goed voor op een meditatie en hoe bouw je je meditatie beoefening op. Verschillende vormen van meditatie zullen aan bod komen: met mantra, met ademhaling, met een mala en met mudra’s. 

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding van €20 is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop mediteren’

 

 

Workshop over de vijf pijlers van gezondheid

 – 10:30 – 13:00u – Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen

In deze workshop gaan we dieper in op hoe je een gezond leven voor jezelf kunt creëren. We gaan ervaring opdoen zijn de basisingrediënten voor gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. In de workshop besteden we tijd en aandacht aan yoga en meditatie, maar ook aan het creëren van een gezond ritme. Je gaat met meer wijsheid en een leuk haalbaar plan naar huis. 

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding van €20 is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop gezondheid’