Verdieping

workshops 

 

 

 

Workshop Zelfliefde

Zelfliefde, wat is het? Hoe creëer je het? In deze workshop gaan we dieper ons eigen hart in, zodat je leert om over te stromen van liefde. En vanuit overvloed je liefde met je omgeving deelt!

In de workshop word je in contact gebracht met je zelfliefde door middel van kundalini yoga, meditatie en extra oefeningen. We laten ballast los die ons in de weg staat om echte zelfliefde te ervaren en je gaat met inzichten naar huis.

 

 

 

Workshop Zelfliefde

Datum: to be announced

Bijdrage: €35 p.p.

 

?

Lees de ervaringen met de workshop Zelfliefde

Testimonials

WORKSHOP ZELFLIEFDE

Wat een mooie ervaring.

Ik kwam heel dichtbij mezelf. De oefeningen hielpen heel goed om beweging te krijgen in mijn emoties die diep verstopt lagen. Na de kriya begreep ik meer dat alle lijden niet voor niks is geweest, en dat ik het waard ben om van mijzelf te houden.

De workshop door Preet is ook heel wijs en liefdevol. 

Bea Koet

WORKSHOP ZELFLIEFDE

Mijn eerste workshop kundalini yoga beviel heel goed. Petra is iemand waaraan je je makkelijk overgeeft. Met vier cursisten is dat heel fijn. Het is soms moeilijk bepaalde oefeningen te doen maar alles mag in eigen tempo. Dit smaakt wel naar een vervolg. Ik woon helaas niet zo dichtbij.

De workshop gaf rust en inzicht in mijzelf.

Hans Koster

WORKSHOP ZELFLIEFDE

Dankjewel voor een mooie en diepe, lieve ervaring. Een ervaring om te beseffen dat zelfliefde de voorwaarde en eerste stap is in alle liefde.

Johan de Jong

WORKSHOP ZELFLIEFDE

Ik heb een mooie ervaring gehad, goed begeleid. Mooie stem, vooral rustgevend. … Ik kon zelf heel goed meegaan met de meditatie. Heb goed kunnen loslaten. Daarna heel veel liefde voor mijzelf ontvangen. 

Dank hiervoor.

Biemla Parsoe

WORKSHOP ZELFZORG

Voordat ik naar de workshop ‘kundalini yoga en zelfzorg’ ging, dacht ik dat ik met een bepaald doel naar de workshop zou moeten komen, dat ik naar een doel zou moeten toewerken.

Nu ik er geweest ben, heb ik er geleerd dat ik vanzelf kan merken wat er op mijn pad komt en wat van waarde is; iets anders dan ik voor mezelf had uitgestippeld.

Ik vond de workshop zorgvuldig en met aandacht georganiseerd en gegeven  en ik ging met inzichten naar huis over mogelijkheden die ik zelf bezit en waar ik mee aan de slag kan. Bewust, maar vooral ook onbewust.

Chris

WORKSHOP ZELFZORG EN EEN INTEGRALE MASSAGE

Ik heb bij Petra Marije een workshop gevolgd over zelfzorg. Op een mooie en vooral zachte manier hielp je mij naar mezelf te kijken, en te voelen wat ik nodig heb, dat was heel fijn om te ervaren. De ontspanning was echt heerlijk. 

Een paar dagen daarna heb ik nog een hele mooie integrale massage bij jou mogen ontvangen. Ik mocht voelen wat ik los mag laten en heb weer prachtige nieuwe inzichten opgedaan hierdoor.

Dankjewel.

R. Kingma