Verdieping

mantra, meditatie en workshops 

 

 

 

Workshop ‘zelfzorg’

Zondag 8 december 2019 – 10:30 – 13:00u – Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen

Je hoort die frases wel eens: ‘zorg goed voor jezelf! take care!’ Maar hoe doe je dat eigenlijk?

In deze workshop gaan we dieper in op hoe je goed voor jezelf kunt zorgen. We doen onder andere een speciale kriya (yogales) voor goede zelfzorg.

Zeker in deze drukke feestmaand met veel verplichtingen is het goed om stil te staan bij jezelf. Wat heb jij nodig, waar liggen jouw behoeften?

Tijdens de workshop maken we ruimte voor diepe ontspanning en laden we onze batterij op.

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding van €20 is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop zelfzorg’

Mantra-avonden najaar 2019:

Vrijdagavond 4 oktober 20:00 – 21:30u en zondagochtend 10 november 10:15 – 11:45u!

Kom je gezellig meezingen? Door het zingen van de mantra’s wordt je hoofd rustig en kom je vanzelf meer in je hart. Het zingen is een meditatie. 

We zingen samen mantra’s en ik zal ons begeleiden op gitaar en harmonium. Na afloop drinken we een kopje thee.

Zangervaring en ervaring met mantra’s is niet nodig en een mooie stem ook niet  Kom zoals je bent! 

Laat even weten of je komt via de mail: info@petramarije.nl.

De kosten zijn €8,50 p.p.

Ik organiseer het mantra zingen samen met Patricia Swanenberg. Het zingen vindt plaats in haar prachtige yogazaal in Oudehaske aan de Hasker Utgongen 1 (je komt binnen  via de winkel meubelHYPE).

Workshop over mediteren

Zondag 29 september 2019 – 10:30 – 13:00u – Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen 

In deze workshop gaan we dieper in op mediteren, wat is het eigenlijk, wat is het doel, op welke manier kan je mediteren, hoe bereid je je goed voor op een meditatie en hoe bouw je je meditatie beoefening op. Verschillende vormen van meditatie zullen aan bod komen: met mantra, met ademhaling, met een mala en met mudra’s. 

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding van €20 is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop mediteren’

 

 

Workshop over de vijf pijlers van gezondheid

UITGESTELD – 10:30 – 13:00u – Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen

In deze workshop gaan we dieper in op hoe je een gezond leven voor jezelf kunt creëren. We gaan ervaring opdoen zijn de basisingrediënten voor gezondheid op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. In de workshop besteden we tijd en aandacht aan yoga en meditatie, maar ook aan het creëren van een gezond ritme. Je gaat met meer wijsheid en een leuk haalbaar plan naar huis. 

Opgave via info@petramarije.nl, je plek is gereserveerd zodra de vergoeding van €20 is overgemaakt op NL73 ASNB 0781 1003 99 tnv P.M. de Vries o.v.v. je naam en ‘workshop gezondheid’