Yoga in Heerenveen

Leven vanuit je krachtcentrum

 

Tijden:  

Iedere maandag- en donderdagavond livestream yogales.

19:30u tot 21:00u

Niet aan tijd op maandag of donderdag? Informeer naar de terugkijkmogelijkheden van de lessen en kijk bij de workshops voor de weekendlessen. 

YOGALESSEN VINDEN DOOR DE CORONAMAATREGELEN VANAF 16 MAART 2020 ONLINE PLAATS.

 

Thema yogalessen 2020: de chakra’s.

Je leert:

  • Wat chakra’s zijn
  • Wat de werking van de acht belangrijkste chakra’s zijn
  • Welke simpele oefeningen je thuis kunt doen voor elk chakra

Dit gaan de lessen je opleveren: 

  • Je krijgt beter contact met je lijf; meer lichaamsbewustzijn
  • Je weet waar je grenzen liggen en bewaakt deze gemakkelijk
  • Je krijgt meer energie
  • Je haalt effectiever adem 
  • Je voelt je rustiger en meer helder dan ooit
  • Je voelt je beter in balans
  • Je straalt! 

De yogalessen bij Petra Marije hebben me opgeleverd: stilstaan bij hoe ik mij voel in plaats van door te draven en meer rust ervaren door ademhalingsoefeningen.

De yogalessen vind ik verhelderend: krijg inzicht in mijn gevoelens en ook de betekenis van de yoga-oefeningen wordt goed uitgelegd.

Het fijnste aan de lessen vind ik de ademhalingsoefeningen en gitaar/zang.

Ik raad de yogalessen vooral aan, aan mensen die op zoek zijn naar een moment voor zichzelf en open staan voor een yoga-vorm waarbij ook mantra’s worden gezongen. Dit laatste moest ik eerst aan wennen, maar het gaat nu eigenlijk vanzelf.

Anne Piek

De eerste les is me goed bevallen. Ook intens! Tijdens de hele les voelde het alsof mijn lichaam me heel erg dankbaar was voor dit rustpunt. Tijdens de mantra moest ik in het begin huilen (tranen met tuiten) en daarna lachen. Voelde opgeruimd daarna 😊

Bedankt!

Anoniem

Aanmelden:

Je opgeven voor de les doe je eenvoudig door te mailen naar info@petramarije.nl. Tarieven voor de yogalessen vind je hier.

Praktisch:

Het is belangrijk om tot twee uur voor de yoga les niet te zwaar te eten. Draag kleding waarin je je gemakkelijk kan bewegen.

Maak thuis een plekje voor jezelf met een yogamatje, een dekentje en een flesje water. Zet je laptop/tablet/smartphone klaar en log vijf minuten voor de les in. Zoomcodes ontvang je na aanmelding.

Het is van belang dat je na de yogales extra water drinkt zodat je lijf de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk kan afvoeren.  

Locatie:

Live bij jou thuis vanuit het comfort van je eigen huis. Door de maatregelen die de overheid getroffen heeft vanwege het COVID-19 virus vinden alle lessen plaats via een livestream via Zoom.

Na de les is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Het is van belang dat je na de yogales extra water drinkt zodat je lijf de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk kan afvoeren.