Yoga Online

Leven vanuit je krachtcentrum

 

Yogalessen in de ochtend en avond  

Maandag tot en met vrijdag: 07:00 – 08:00u

Donderdagavond: 19:30u – 21:00 

Alle Yogalessen vinden online plaats en zijn te boeken via Momoyoga

 

Dit gaan de lessen je opleveren: 

  • Je krijgt beter contact met je lijf; meer lichaamsbewustzijn
  • Je weet waar je grenzen liggen en bewaakt deze gemakkelijk
  • Je krijgt meer energie
  • Je haalt effectiever adem 
  • Je voelt je rustiger en meer helder dan ooit
  • Je voelt je beter in balans
  • Je straalt! 

Een moment voor mezelf

De yogalessen bij Petra Marije hebben me opgeleverd: stilstaan bij hoe ik mij voel in plaats van door te draven en meer rust ervaren door ademhalingsoefeningen.

De yogalessen vind ik verhelderend: krijg inzicht in mijn gevoelens en ook de betekenis van de yoga-oefeningen wordt goed uitgelegd.

Het fijnste aan de lessen vind ik de ademhalingsoefeningen en gitaar/zang.

Ik raad de yogalessen vooral aan, aan mensen die op zoek zijn naar een moment voor zichzelf en open staan voor een yoga-vorm waarbij ook mantra’s worden gezongen. Dit laatste moest ik eerst aan wennen, maar het gaat nu eigenlijk vanzelf.

Anne Piek

Een overweldigende innerlijke rust overkomt je

Door met Kundalini Yoga bezig te zijn kom je meer in jezelf. Je eigen Zijn.

Dat is belangrijk om te kunnen voelen dat het leven door jou heen geleefd wordt. Door de ademhalingsoefeningen en het fijne stemgeluid van Petra, die op een liefdevolle, geduldige manier begeleidt, overkomt je een overweldigende innerlijke rust.

Deze rust maakt dat je het hectische leven van alle dag aan kan. In deze tijd is het goed om af en toe even terug te keren naar de kern die JIJ bent.

Ik kan het iedereen aanraden.

Sandra Striethouldt

Mooie lessen!

Ik wil met je delen dat ik enorm van jouw lessen heb genoten, in korte tijd veel van je heb mogen leren en er super veel aan heb gehad! Ik vind dat je het super goed doet en heb enorm genoten van jouw drijfveer en je passie waarmee je deze mooie lessen organiseert.

Janco Heida

Mijn lichaam is me dankbaar 

De eerste les is me goed bevallen. Ook intens! Tijdens de hele les voelde het alsof mijn lichaam me heel erg dankbaar was voor dit rustpunt. Tijdens de mantra moest ik in het begin huilen (tranen met tuiten) en daarna lachen. Voelde opgeruimd daarna 😊

Bedankt!

Anoniem

Aanmelden:

Je opgeven voor de les doe je eenvoudig via Momoyoga hier zie je het actuele lesrooster en kun je je inschrijven voor de lessen, nadat je de les hebt geboekt ontvang je een bevestiging en 30 minuten voor aanvang van de les ontvang je de Zoom link. Klik op de link om naar Momoyoga te gaan: https://www.momoyoga.nl/petramarije.

Praktisch:

Het is belangrijk om tot twee uur voor de yoga les niet te zwaar te eten. Draag kleding waarin je je gemakkelijk kan bewegen.

Maak thuis een plekje voor jezelf met een yogamatje, een dekentje en een flesje water. Zet je laptop/tablet/smartphone klaar en log vijf minuten voor de les in. Zoomcodes ontvang je na aanmelding automatisch via Momoyoga.

Het is van belang dat je na de yogales extra water drinkt zodat je lijf de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk kan afvoeren.  

Locatie:

Live bij jou thuis vanuit het comfort van je eigen huis. 

Na de les is er ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen.