Yoga in Heerenveen

Leven vanuit je krachtcentrum

 

Tijden: 

Iedere* maandag- en donderdagavond yogales.

MAANDAG 

19:30u tot 21:00u

DONDERDAG

19:30u tot 21:00u

Niet aan tijd op maandag of donderdag? Kijk bij de workshops voor de weekendlessen.

*Geen lessen tussen 17 december 2019 en 12 januari 2020.

 

STEADY Kom je elke week om zo de meeste voordelen uit je yogalessen te halen? Koop dan een strippenkaart van 8 lessen. Je geeft je dan op voor een van de lestijden. Komt het een keer niet uit, dan kan je met me overleggen of je die week bij een ander tijdstip aan kunt sluiten.

IRREGULAR Heb je een onregelmatig leven en weet je niet precies wanneer je wel of niet kunt komen? Dan schaf je af en toe een losse les aan en overleg je met me op welk tijdstip je kan komen.  

NEW Heb je nog niet eerder kundalini yoga bij mij gedaan, schaf dan een proeflespakket aan. Dit pakket bestaat uit drie voordelige lessen. In die drie lessen kan je een goed beeld krijgen van de yoga en kan je inschatten of het iets voor je is.  

Opgeven

Opgeven is mogelijk door een bericht te sturen naar info@petramarije.nl of een sms of app naar 06 – 45019700.

Na opgave en betaling is je plek in de les gereserveerd!

Praktisch:

 

Het is belangrijk om tot twee uur voor de yoga les niet te zwaar te eten. Draag kleding waarin je je gemakkelijk kan bewegen.
Yogamatten, meditatiekussens en dekentjes zijn aanwezig. Wanneer je regelmatig naar de les komt, raad ik je aan je eigen mat en/of schapenvel aan te schaffen en deze mee te nemen naar de les. Neem sowieso een handdoek mee voor over de yogamatjes ivm hygiëne.
Na de les is er ruimte om vragen te stellen en een kopje thee te drinken om daarna in alle rust weer naar huis te gaan. Het is van belang dat je na de yogales extra water drinkt zodat je lijf de vrijgekomen afvalstoffen makkelijk kan afvoeren. 

Locatie:

Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen. Check de contactpagina voor het routekaartje.

 

Tarief: 

 

Soort

Kosten

Strippenkaart 8 lessen* 

€ 88

Losse les

€ 14

Proeflespakket 3 lessen**

€ 22

  

  • Prijzen zijn inclusief 9% BTW
  • Kosten dienen voor de yoga les te zijn voldaan o.v.v. je naam en de soort les die je aanschaft: proefles/losse les/strippenkaart.
  • Bankrekening: NL73 ASNB 0781 1003 99 t.n.v. P.M. de Vries o.v.v. [naam]+ [soort les]
  • *12 lesweken geldig.
  •  **5 lesweken geldig.
  • Op de yogalessen en het annuleren van yogalessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, deze vind je onderaan de contactpagina.