Tijdelijk aanbod  

Wil je meer rust in je hoofd en minder stress ervaren?

Yoga staat bekend om haar voordelen op je fysieke, mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Het is een krachtig hulpmiddel om rust en vrede in jezelf te vinden.

Wil je meer … 

flexibiliteit in je lichaam

_

rust in je hoofd

Zelfvertrouwen

leven vanuit je hart

Waarom deel ik yoga graag met jou?

Toen ik starte met yoga stond mijn wereld op z’n kop. Yoga werd al snel een ankerpunt in mijn week. Een moment om alles los te laten wat me stress bezorgde en thuis te komen bij mezelf. Iedere week zo’n standaard moment van ontspanning en verbinden met mezelf gaf me een goed gevoel. En gaf met het gevoel van controle over mijn leven terug. 

Al snel voelde ik dat iedereen de tools van yoga kan gebruiken en mag leren, alles wat ik door yoga geleerd heb, helpt me dagelijks.

Ik geloof dat ook jíj gelukkig kunt zijn, ongeacht de omstandigheden in je leven. Yoga is de perfecte tool om het geluk in jezelf aan te boren en te gaan leven vanuit je hart!

Yoga doen levert je op…

N

Betere lichaamshouding

N

Lagere bloeddruk

N

Beter slapen

N

Minder stress

N

Diepe ontspanning

N

Betere focus

N

Hogere weerstand

N

Overzicht over je leven

N

Inzicht in jezelf

Ontdek de voordelen van kundalini yoga in vier weken 

Yoga verandert je leven 

Bedankt voor de leerzame lessen.
Anoniem

Ik geniet enorm van je lessen en in korte tijd heb ik al veel van je mogen leren. Ik heb er super veel aan! Ik vind dat je het super goed doet en geniet enorm van jouw drijfveer en de passie waarmee je deze mooie lessen organiseert.
Janco Heida

Heerlijk weer de les, dankjewel! Ik ben het levende bewijs welke goede dingen Yoga en meditatie met je doen!
Anoniem

Gun jezelf de voordelen van yoga

Yoga gaat over het verbinden van lichaam, geest en ziel. Het is de ultieme vorm van goed voor jezelf zorgen. Voor jezelf zorgen is niet egoïstisch, juist integendeel. Door goed voor jezelf te zorgen, kun je juist beter voor de mensen om je heen klaar staan.

Dit aanbod is slechts tijdelijk! Wees er snel bij om te profiteren van de hoge korting op je eerste maand yoga! Stuur me nu een email naar info@petramarije.nl.

Hoewel ik ervan overtuigd ben dat yoga je heel goed gaat doen, zit je na je eerste maand nergens aan vast.