Integrale massage

Thuiskomen bij jezelf

 

Wat is integrale massage?

Tijdens de integrale massage gebruik ik verschillende massagetechnieken om de massage goed op jou af te stemmen. We werken naar het gebied toe waarin je bijvoorbeeld spanning of pijn opslaat. Met de verschillende technieken raak ik meerdere lagen waardoor je ook kan kijken waarom je die spanning daar opslaat. Je lichaam wijst ons de weg. Bij meerdere lagen kan je denken aan de fysieke, mentale, emotionele en spirituele lagen in jou. Ze komen niet per se allemaal in een sessie naar voren, maar er is wel ruimte voor alle lagen. De massage wordt gegeven vanuit de holistische visie: lichaam, geest en ziel staan in verbinding en beïnvloeden elkaar. Er is vooral ruimte voor jou met alles wat daarbij hoort. In mijn massagepraktijk in Heerenveen is volop aandacht en ruimte voor jou. 

 

Waar je zoal mee kan komen

  • Spanningsklachten in nek, rug, schouders, armen, benen. Zowel aan de voor- als achterkant van het lichaam.
  • Stressklachten
  • Niet lekker in je vel zitten
  • Lekker in je vel zitten en dit graag behouden
  • Je wilt beter contact krijgen met je gevoel
  • Persoonlijke groei en ontwikkeling
  • Je loopt vast in het contact met jezelf, familie, vrienden of collega’s

“Alle indrukken die we in ons leven opdoen, willen zich uitdrukken. Soms krijgen we heel veel indrukken en weten we niet hoe we die moeten uitdrukken. Op een gegeven moment is dan de ‘emmer vol’. Alle indrukken drukken zich dan uit op een plek in je lijf, wat vaak pijnklachten geeft. Je lichaam geeft een signaal af: dat het aandacht nodig heeft op die plek.

Met behulp van de methodiek waarop de holistische en integrale massage is gebaseerd, gaan we samen die plek onderzoeken. We kijken wat er ligt opgeslagen en bovenal geven we het lichaam de kans om zich uit te drukken. Het erkennen van wat er zit, geeft inzicht en het uitdrukken ervan geeft ruimte. Vervolgens ga je als vanzelf met die inzichten aan de slag, en integreer je dit in je lijf en in je leven.”

 

Wat kun je verwachten

Massages werken heel helend, in het algemeen mag je van een massage verwachten: ontspanning, verminderde spierspanning, verbeterde bloedsomloop, gemakkelijker afvoeren van afvalstoffen en rust in je hoofd. Van de integrale massage specifiek mag je verwachten dat er inzicht en bewustwording ontstaat over het ontstaan van je klachten. En dat je beter in contact komt met jezelf en je gevoel. Daarmee krijg je ook inzicht in de signalen die je lichaam geeft. Ook helpt de integrale massage je bij het het loslaten van emotionele en mentale blokkades.

 

Lees hieronder ook de ervaringen van mensen die je voor gingen in mijn massagepraktijk in Heerenveen.

Petra-Marije heeft hele prettige handen. Haar aanraking is aandachtig en precies. Ze weet feilloos de plek te vinden waar het vastzit en helpt je om de energie daar weer te laten stromen. Haar massages zijn niet alleen spierontspannend en rustgevend. Ze helpen je ook te kijken naar de dieper liggende oorzaak van een probleem. Daarin onderscheid zij zich duidelijk van andere massage vormen.

Niels

Petra-Marije masseert met aandacht.  In alle rust en veiligheid weet ze met haar zijnskwaliteit de kern te raken waardoor ik mijn pijn goed kon doorvoelen en helen.

Mariska

AFSPRAAK MAKEN

Integrale massage is een mooie manier om in contact te komen met je lichaamswijsheid.

Nieuwsgierig of enthousiast geworden?

Bel of mail me voor het maken van een afspraak.

Hoe gaat het in zijn werk?

De sessies duren 90 minuten en vooraf hebben we contact per mail of telefoon om de eerste afspraak te plannen en je situatie te bespreken. Tijdens de eerste sessie nemen we wat meer tijd voor de intake en aan het einde van de eerste sessie stemmen we samen af waar je behoeftes liggen qua vervolgafspraken. Vaak zijn er zo’n drie tot vijf sessies nodig om aan een thema te werken.

De massage wordt gegeven in mijn praktijkruimte, het adres is: Frederik Hendriklaan 82 in Heerenveen. Ik werk vanuit huis en heb geen wachtruimte, het kan zijn dat ik nog met een andere cliënt bezig ben, daarom vraag ik je niet eerder dan de afgesproken tijd of maximaal 5 minuten voor de afspraak aan te bellen.

In de straat is zowel voldoende parkeerruimte voor de fiets als de auto.

Tarief

 

Soort

Kosten

Eerste integrale massage

€ 79

Pakket drie integrale massages

€ 240

Pakket vijf integrale massages

€ 375

Pakket twaalf integrale massage (bonus één gratis intuïtieve massage voor jezelf of om weg te geven)

€ 900

Losse integrale massage

€ 89

Intuïtieve massage (duur sessie 60 minuten)

€ 65

* Kosten zijn inclusief 21% BTW. Na afloop van elke massage dien je de kosten contant en gepast te voldoen. 

 

Neem contact met me op

Integrale massage is een mooie manier om in inzichten te vergaren in je patronen en klachten.

Een afspraak voor een integrale massage in Heerenveen maak je door te bellen of mailen met Petra-Marije 

info@petramarije.nl

06-45019700